Type 2-diabetes, grunnkurs, del 1 (1 timer)

Pris for privatperson: 0,- inkl. mva.

Vi har svært gunstige lisens- og fastprisavtaler for kommuner og institusjoner. Klikk her for tilbud.


Helsefagarbeider_diabetes

Vårt grunnkurs, del 1, om type 2-diabetes gir deg en oversikt over sykdommen.

  • Sist endret: 1/17/2020
  • Sist revidert: 1/17/2020

Type 2-diabetes er en folkesykdom. Det er en sykdom du kan leve godt med hvis du har god kunnskap om sykdommen. Dette kurset gir både pasienter og helsepersonell en oversikt over hva type 2-diabetes er, dets behandling og hva du kan gjøre selv.

Innholdet i kurset er basert på artikler i Norsk Elektronisk Legehåndbok, NEL, som er det mest brukte oppslagsverket blant norske allmennleger. Det er et multimedia kurs som består av korte videosekvenser, kåseri om ulike tema og en rekke spørsmålssekvenser der du får testet hvor mye du husker. Ingen andre enn du får tilgang til resultatene.

Dette grunnkurset er del 1. Det er et komplett kurs som gir deg en oversikt over hva type 2-diabetes er med særlig fokus på forekomst, årsaker, behandling, komplikasjoner. Etter at du har avsluttet del 1, får du anledning til å ta del 2. I del 2 vil du få en grundigere gjennomgang av de enkelte tema.

Ansvarlige for kurset

Kursleder er professor i allmennmedisin Terje Johannessen, som også er redaktør av NEL. Kurset er kvalitetssikret av NEL-redaksjonen..

NHI er ansvarlig for at NEL og kursene fungerer iht spesifikasjoner, og at produktene er tilgjengelig for Kunden via https://kurs.nhi.no. NHI fraskriver seg ansvar for uforutsigbare hendelser (force majeure) som kan gjøre NEL og kursene utilgjengelig i perioder.

Kunden er selv ansvarlig for bruken av NEL og kursene. NHI fraskriver seg derfor ethvert ansvar direkte eller indirekte for skade eller tap som måtte følge av feil eller mangler i NEL.

Som bruker av E-læring fra NHI.no aksepterer du NHIs generelle brukervilkår og vilkår for personvern. Informasjon om NHIs bruk av informasjonskapsler (cookies) finner du her.