Registrer bruker

Fyll inn feltene under (alle er påkrevd).

Når du har fylt inn feltene og trykker “Registrer meg” sender vi en mail til din epostadresse, slik at du kan bekrefte adressen din. Åpne denne mailen og klikk på “Bekreft e-postadresse”, så er du klar til å starte kurs.E-posten sendes fra support@nhi.no, med emne: "Bekreft din e-postadresse". Hvis du ikke kan se å ha mottatt e-posten innen 5 minutter, sjekk søppelposten.

(Har du ikke tatt kurs tidligere, men har abonnement på Norsk Elektronisk Legehåndbok (NEL), kan du bruke samme innlogging her som på NEL.)

Minimum 6 tegn.

NHI er ansvarlig for at NEL og kursene fungerer iht spesifikasjoner, og at produktene er tilgjengelig for Kunden via https://kurs.nhi.no. NHI fraskriver seg ansvar for uforutsigbare hendelser (force majeure) som kan gjøre NEL og kursene utilgjengelig i perioder.

Kunden er selv ansvarlig for bruken av NEL og kursene. NHI fraskriver seg derfor ethvert ansvar direkte eller indirekte for skade eller tap som måtte følge av feil eller mangler i NEL.

Som bruker av E-læring fra NHI.no aksepterer du NHIs generelle brukervilkår og vilkår for personvern. Informasjon om NHIs bruk av informasjonskapsler (cookies) finner du her.