Kontakt oss

Vi har for tiden svært stor pågang.

GJELDER HENVENDELSEN GRUPPEAVTALE?

Vi behandler for tiden kun avtaler for kommuner, samt øvrige organisasjoner/bedrifter med mer enn 15 kursdeltakereFyll ut skjemaet under, eller ring oss på telefon 73 89 47 50.

Øvrige som ønsker å gjennomføre kurs må kjøpe kursene manuelt (enkeltvis per bruker) via kursoversikten/kursbeskrivelsene. Vi håper på forståelse for at vi ikke rekker å håndtere alle henvendelser for øyeblikket.

NHI er ansvarlig for at NEL og kursene fungerer iht spesifikasjoner, og at produktene er tilgjengelig for Kunden via https://kurs.nhi.no. NHI fraskriver seg ansvar for uforutsigbare hendelser (force majeure) som kan gjøre NEL og kursene utilgjengelig i perioder.

Kunden er selv ansvarlig for bruken av NEL og kursene. NHI fraskriver seg derfor ethvert ansvar direkte eller indirekte for skade eller tap som måtte følge av feil eller mangler i NEL.

Som bruker av E-læring fra NHI.no aksepterer du NHIs generelle brukervilkår og vilkår for personvern. Informasjon om NHIs bruk av informasjonskapsler (cookies) finner du her.